20.9 C
Madrid
martes, 16 abril 2024
Array

Puigdemont acusa Rajoy de «sobrealimentar» el nacionalisme espanyol i de voler dividir els catalans per la seva llengua

MÁS INFORMACIÓN

L’expresident de la Generalitat Carles Puigdemont ha acusat aquest dijous el cap de l’Executiu espanyol, Mariano Rajoy, de «sobrealimentar» el nacionalisme espanyol i de voler dividir els alumnes catalans per la seva llengua.

El líder de Junts per Catalunya ha rebutjat així la iniciativa que estudia el Govern central perquè els impresos de preinscripció de la matrícula a les escoles i instituts catalans incloguin una casella d’opció lingüística.

«Mentre l’Estat sobrealimenta amb la mà dreta el nacionalisme espanyol i intenta dividir els alumnes catalans per la seva llengua, amb la mà esquerra amaga com a «secret d’estat» totes les informacions sobre l’Imam de Ripoll», ha escrit en el seu compte personal de Twitter.

En la seva anotació, l’expresident del Govern acompanya el seu comentari amb quatre instantànies. Contraposa així l’anunci d’Educació sobre el castellà, el tuit de Mariano Rajoy sobre la seva reunió amb Societat Civil Catalana amb dues notícies de mitjans catalans sobre la relació de l’imam de Ripoll i el CNI i la relació de la jutgessa Lamela amb la interventora general de l’Estat.

«Però el català resistirà. I la veritat s’imposarà», adverteix Carles Puigdemont a l’Executiu de Mariano Rajoy per acabar el seu comentari.

MÁS INFORMACIÓN

- Publicidad -
- Publicidad -

Última hora